curatingcurating%26organizing.html
 collaborationscollaborations.html
 bioresume_%26_cv.html
 works & projectsworks_%26_projects.html
 news and current projectseng.grete_aagaard-news_%26_current_projects.html


SIGRIDS STUE   siden 2015  igangværende

samarbejdsbaseret kunstprojekt og platform i Gellerup, Aarhus DK


Sigrids Stue har en organisk struktur og breder sig ud i området med en lejlighed i en af boligblokke, en nyttehave melem blokkene samt Sigrids UdeStue som består af ombyggede mandskabsvogne, containere + et voksende og inviterende udenomsareal. Her huser vi også også Sigrids Stues Tegeskole og Byværsted for børn 


Gellerup undergår disse år en massig og voldsom indgribende byudvikling for området og dets beboere. Sigids Stue forholder sig aktivt, kritisk og producerende til byudviklingen. Vi arbejder direkte i og med det lokale byrum. Sigrids Stue samarbejder med dem som bor, arbejder og færdes i området og inviterer andre kunstnere og researchere til at indgå i og supplere vores arbejde. 


Sammen med et fast tværfagligt team, som nu består af 8 personer, har jeg siden 2015 arbejdet på at gøre Sigrids stue til et uafhængigt, kritisk, samarbejdsbaseret og imødekommende kunstprojekt og platform midt i Gellerupparken.

For more info please go www.sigridsstue.dk

Sigrids UdeStue flyttede fra pladsen mellem Gellerupbadet og Karen Blixens Boulevard til aktuel lokaltion ved Nordgårdhallen april 2020

et dige bliver til ved UdeStuen: Sten, sti, dige af Kunstner Camilla Nørgård i samarbejde med Sigrids Stue, 2020

Plantesanatoriet for kasserede træer og buske med tilhørende data og fortællinger er også med til at skabe det aktive og forandrelige rum omkring UdeStuen.


Sigrids UdeStue genetableret og udbyggets med flag, terasser, værkstedscontainer m.m - 2020/2021